<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



Haiii ! ;)
Tuesday, March 11, 20147:40 PM






Assalamualaikum. Hihi, rasanya 2 tahun arenn tak update apa apa kat blog ni. Sejak duduk asrama mana main dah semua ni, but now no more school. Hahaha skarang kerja je and baru skarang arenn realise work is more hard than study. srsly talk laa kan i miss school and i miss my hostel life :(  Dulu beria cakap nak cepat cepat habis sekolah nak kerja lah konon and bla blaa and now rasakan nikmat kerja kerja kau arenn. Hahahaha. Tapi semua ni lumrah hidup kan :) Sekarang arenn dah jadi pekerja tesco yang berjaya, hahahaha. takdalah berjaya sangat en, 3 bulan je tahan kerja situ. This month will be the last month for me, hihi. Tak sabarnya nak berhenti. As a cashier seriously penat gila -.- bukan penat apa penat berdiri je lebih. huhh.Lepas benti ni ingat nak duduk rumah rilek rilek je, hihi. Memandangkan sekarang dah ada 2 bisnes. Duduk rumah goyang kaki pun duit still masuk. Now Arenn join bisnes 1Whp and QMG. Kerja dia sangat mudah :) tak payah penat penat kerja kat tesco tu lagi, hihi. Kalau ada yang berminat boleh laa wechat Arenn. Arenn cuma nak membantu korang korang semua untuk dapatkan side income

Wechat id : arennminn