<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



Sunday, April 29, 20122:15 AM

Should be Can!

Maya nak pindah. Serious aku down gila bila dia cakap dia nak pindah. First dia cakap masa hari khamis. She just said 'mungkin' . With that word 'mungkin' i try to think positive. At first memang aku nangis but I force myself to stop cause aku demam plus pening yang teramat sangat on that time. Kalau nangis for sure lagi bertambah pening kan. Then petang tadi we texted. Tengah bincang-bincang pasal jubah tup tup dia cakap dia nak pindah. Aku ponn ape lagi terus takde mood la. Time tu plak I'm with Tasha kat tesco. Bila fikir ada Tasha aku try control feeling so that dia tak prasan but at last time makan she asked what wrong with me. I'm quiet shocked tapi aku control dengan gelak gelak and answered that I'm just fine. nothings wrong. After that, bila dah hantar Tasha balik aku terus masuk bilek and cried like how people always said 'mati laki bla bla' hm, something like that la. Aku call tiella to inform her bout maya's transferring. Dont know why I cant control my feeling. Aku cakap ngan Tiella ponn dah mcm orang gila and aku tak tahu weather dia faham or tak but aku rasa dia faham. Then dah tak tahan sangat aku terus said bye. Sorry Tiella. Didnt mean it. To Maya, please la jangan pindah :( nanti aku sorang-sorang. Kau cakap aku ada Amy so nothing to worry but Amy always with Nana and Imma always being left behind! Time kau balik haritu ponn aku dah macam insane ke sana ke sini just because takde kau. Time kat bilek prep bile takde kau aku slalu sorang kat meja tuu. Shahirah and Tiella selalu lepak dengan budak kelas dia. Hm, seriously Maya tolonglah jangan pindah. Am begging you :'(