<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



codes make me die -.-
Monday, November 14, 20114:33 AM


Yeah , seriously bila tgk code code ni boleh buat Arenn mati pitam pengsan dan sebagainya. Okayy, tipu je -.-
Semalam saya edit blog anak Encik Anuar , Hihi . Penat jugakk la tapi hasilnya sangat cantik . Arenn suka sangat dengan blogskin tirah simple je . Arenn memang suka blog yang simple simple nii :) Hampir tak tidur jugak laa edit blog tuu. Act, tak banyak bende ponn kene buat. Bajet lebih je. Hihi . Hari ni pulak cek Poey suruh arenn tuka skin for her blog. Arenn just said "okay, boleh je" tak tahu kenapa Arenn rajin gila mengedit blog nowdays . Dulu punyalahh malas. Haha. Blog poey tuu petang tadi dah disiapkan . Comel je blog dia :)
4.15am , siap edit blog sendiri pulokk. Okayy tak? Arenn berpuas hati dengan skin yang ni. Simple sangat sangat but nice. Hari ini je dah 3 blog Arenn edit. Hoho, nak bangga ponn tak boleh. Sebab skin ponn bukan Arenn punya. Hm, nak buat skin sendiri tak mampu lagi. Still dalam proses belajar. Hope Arenn berjaya :)
4.32 am now and time to sleep. Seperti biasa tidur lewat but sokayy dah terbiasa. Hihi, bangon pulok pukol 12 gituu. bagos kan perangai ? Haha.
                                         Kbaiiii !