<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



Sunday, June 19, 20115:52 PM




lama da arenn ta update blog nehh . dahh berhabuk da ponn , terpaksa amek kain lap-2 balik , Haha .
todayy nak story-mory about my last exam result :) Hm , nak kate terok tak jugakk la . Tapi mmg terok ponn . Haha . sedihh jugak laa tapi nak buad macam mane kann . Salahh arenn jugak . Malas Belajar and study last-2 minute pulakk tuhh . Haha . yg study last minute tuu mmg dah terbiasa :D hee . Exam kali nehh arenn dapat 5A 1B 2C . terok kan ? Hmm , Exam bulan March ary tuhh arenn dapat 7A 1C . now 5A jee and tambah pulak 2C . C tak lain tak bukan Sejarah and Science . 2 subjek nehh sumpah mmg susah . tak tao da camne lagi nak belajarr . tapi arenn tetap akan berusaha . Yeah , Fighting ! keke :D  next week maybe hari ambil report card . Harap-2 tak kene marahh la dengan ayahh . Aminn ~  PMR pulak lagi brape bulan je lagi . Makin nak dekat PMR makin malas pulak nak belajar . Hm , susah kan lau ade sikap malas nehh . Bile nak blajar ade je benda yang ganggu . mengantuk laa , macam2 lahh ! haiyaa ~ takpe-2 , i'll try to not be lazy ! : )
about addict to Kpop nehh pulakk , Arenn akan try jugak untuk kurangkan . teramat la susah . harap berjaya . Kurangkan je not buang terus . hee .
okayy laa , sampai di sini sahaja coretan arenn kali nehh <---- ececehhh , ayat tak boleh bla pulak dahh . Haha . kepada yang rajin membaca entry arenn yg bosan nehh arenn ucapkan Thanks a lot .  see you on the next entry . bye bye ~


-Muhammad Aiman's-