<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



about him .
Tuesday, June 21, 20112:15 AM




Hm , todays story . . . . about HIM ! serius laa , sehari dea tak buad arenn sakit hati mmg tak sah . tapi takpe , arenn still boleh sabar . Semalam mase kitorang texting dea ade mintak tolong arenn masokkan lagu Big Bang dalam pendrive dea . arenn kate ok , boleh je . Kerja senang kan . Esok pagi nye , arenn tunggu dea kat taman . bile dea sampai aren tanye laa pendrive bawak tak ? he just said 'TAK' okayy laa , esok boleh bg kan . balik je skolahh dea text aren , then aren kate kat dea yang lagu yang dea nak arenn da download kan just bagi your pendrive jela . nak tahu dea replay ape ? okayy here we go . . . .  "takpelahh , youu takyah la masokkan" i asked him Why ?! he said "bie da suruh ******** amekkan" sampai tahap nehh i still boleh sabar bie . youu tao tak i susah-2 pergi download lagu-2 yg youu nak tu . memang la download tu kerja senang tapi youu tak hargai bnd yang i da buad untuk youu ? eh , lupa . sorry . YOU MEMANG LANGSUNG TAK PERNAH HARGAI APE YANG I BUAD UNTUK YOU ! right bie ?  plus ******* <------ youu ponn tao i paling benci minah tu ! da takde perempuan lain ke dalam dunia ny ? huh !
Hm , i diamkan je bnd nehh . youu tak tao ponn kan ? mmg today I sakit hati teramat sangat .
takpe arenn Just relex : ) yeahh ! elexx sudaa ~ Haha . back to normal . happy mood : )
ny je for entry kali ny . tak menarik ? kesah pulak aku .


*sorry penggunaan 'aku'