<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8141437874801300096\x26blogName\x3dMFI\x27S\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://arennnnnnn.blogspot.com/\x26vt\x3d-6259813923652043851', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M F I ' S
Posts
Arenn
Contact
Credits
+ follow Dashboard



kelakarnya, hahahaha
Wednesday, March 12, 201410:56 PM


Hah, pakat pakat pandang sini semuanyaaa, cek nak tangkap gambaq sat. Hahahaha k takda kena mengena pun :D

Assalamualaikum ><   *lambai lambai, hihi
Ni sebenarnya cek nak habaq sikit naaa yang cek ni tokleh berhenti gelak baca post post yang dulu.... Hahahahaha hambar hambar ja semuanyaa. Lawak pun ada, hahahahahahahahha.takpa ah dulu kanak kanak lagi, tak cukup matang agaknya :D and now Alhamdulillah cukup matang dah ni, hihi memandangkan dah cukup 18 tahun en. Birthday tahun ni sumpah hambar nak mampus ah -.- tak sambut kepe sebab kerjaa, haih semak ah kerjaaaaa. sedih oi ! tapi takpa ah, bb kita dah janji nak bagi kita bebear besar bila jumpa nanti. hihi, serious tak sabar nak benda tuuu *sengeh sengeh

Bila cakap pasal sengeh ni teringat kawan kawan kat tj duluuuu. Hm rindu Amy, Ain, Inani, Ngeh dengan Melin. weh rindu weh rinduuuu!  memandangkan result spm pun makin hampir so boleh la ketemu sama kamu semuaa :) tapi kan dok fikir result pun payah jugak -.- aku ni pelajaran tah kemana sejak masuk asrama, dok mengikut kawan tu lah jadinyaaa. Lumrah lah kan kalau duduk asrama pengaruh kawan tu memang kuat. Kalau kat rumah lain, tak belajar pun takpa, tapi bila kat asrama tak belajar hah kau makin barai laa jadinyaa. Kat sekolah pun memain je mana nak pandai en, hm apa pun result aku dapat reda jelaa yang mampu :)   Masuk u nanti arenn ingat nak belajar pepandai taknak jadi macam student yang manjang dok repeat paper. malu weh. Arenn nak buat mak ngan ayah bangga, InsyaAllah :)

Membebel panjang pun tak guna, haha bukan ada sapa nak baca en. Cukup sampai sini, jumpa lagi dikemudian hari, byebye.
Assalamualaikum.